Ledentaken

De ledentaken worden via een online systeem bijgehouden. Ieder lid kan zelf aangeven wanner hij/zij welke taak op welk tijdstip wil doen. Heb je geen inlogcode? Neem contact op met ledentaken@interrijswijk.nl.

Inloggen
Inloggen kan via www.club-taken.nl.

Kom je er toch niet uit of heb je een andere vraag over het onlinesysteem? Stuur een email naar ledentaken@interrijswijk.nl.

Spelregels

  • Ieder spelend lid dient vier taken per seizoen te vervullen.
  • Heb je een scheidsrechterslicentie voor hogere klassen, plan jezelf dan ook voor deze fluitbeurten in, niet voor een lagere klasse of een telbeurt.
  • Let er op dat je jezelf inplant voor taken die je ook volgens de bond uit mag voeren (instaplicentie is derde klasse en lager). Zie hieronder welke licentie je nodig hebt voor het fluiten van de teams van Inter Rijswijk.
  • Ben je bekend met het invullen van het Nationaal formulier? Plan jezelf dan een keertje in voor een ledentaak Nationaal formulier.
  • Voor het fluiten van een wedstrijd, dien je vooraf de spelregeltoets te halen via www.volleybalmasterz.nl. Als je deze toets gehaald hebt, ben je als scheidsrechter bekend bij de Nevobo. Fluiten zonder licentie betekent een boete, zonde van het geld natuurlijk.
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kun je jezelf niet inplannen voor bardiensten. 
  • Wij vragen iedereen die bardienst draait om de instructie verantwoord alcoholschenken (IVA)  te volgen. Dat kan op de website van het NOC/NSF.  
  • Zodra je een mailtje ontvangt over de ledentaken, probeer dan zo snel mogelijk je gewenste taken in te plannen. Op deze manier hebben wij snel een overzicht van waar er gaten vallen. Wij zorgen ervoor dat wijzigingen in de wedstrijden zo snel mogelijk in het systeem gezet worden.
  • Vul ook je verhinderingen in. Op deze manier wordt niet zomaar een dienst ingedeeld op momenten dat je niet kunt.
  • Plan je jezelf niet in voor een ledentaak, dan plannen wij je in op de taken die nog overblijven. Komt een dergelijke datum of taak je niet uit, dan is het je eigen verantwoordelijkheid om hier vervanging voor te zoeken of te ruilen met iemand.

Welke wedstrijd mag ik fluiten met mijn licentie?

Heren 4, 5 en 6 VS4
Heren 7 en 8 VS6 (spelregeltoets)
Dames 3, 4, 5 en 6 VS4
Dames 6, 7 en 8 VS6 (spelregeltoets)
Jongens A1, B1 en Meisjes A1 VS4
Overige jeugd VS6 (spelregeltoets)
Recreanten VS6 (spelregeltoets)


Scheidsrechterscursus

Heb je interesse om een scheidsrechterscursus te volgen, neem dan contact op met Huib van Toen via scheidsrechter@interrijswijk.nl

Richtlijnen verplichte ledentaken

Ben je nog niet bekend met de ledentaken binnen Inter Rijswijk of wil je een ledentaak een keer nalezen? 
Alle informatie over de ledentaken vind je in de Richtlijnen verplichte ledentaken.

Handleiding Digitale Wedstrijd Formulier

Uitleg NeVeBo.

Handleiding_DWF_Live_bijhouden_presentatie.pdf

Handleiding_DWF_Resultaat_invoeren.pdf

Handleiding_DWF_Live_bijhouden.pdf

Nieuws