Wedstrijdverslag Dames 1 tegen Peelpush Dames 2 op 22-oktober 2022

Afgelopen zaterdag mochten wij afreizen naar het oh zo mooie, maar oh zo verre Meijel. Gelukkig hadden we traditiegetrouw een tussenstop bij de familie Willems voor een heerlijke lunch (nogmaals dank daarvoor!!). Eenmaal aangekomen in Meijel stond er ons ook nog eens heerlijke Limburgse vlaai te wachten (Zie vorige wedstrijd verslag, Havoc onder de 10 punten gehouden, dus zelfgebakken appeltaart van coach Willy was afgesproken...).


Ondanks dat het niet zelfgebakken was, heeft het ons waarschijnlijk toch goed gedaan, want we begonnen de eerste set met een vliegende start en wonnen we met 25-22!

De volgende twee sets leek Peelpush van de schrik bekomen en waren wij onder de indruk van hun snelle spel. Zelfs de aanmoedigingen van het (boven verwachting grote hoeveelheid) publiek dat speciaal voor ons naar Meijel was gekomen, kon ons er niet bovenop helpen. De tweede set verloren wij dan ook 22-25.

De derde set begonnen we weer met achterstand en ondanks tactische dubbele wissels (Sanne en Lisanne kwamen er in voor Ella en Patricia) kwamen we goed terug met nieuwe aanvalskracht aan het net. Ook Pien kwam versterking bieden met haar serve en verdediging. Desalniettemin wisten toch niet te winnen. Wederom de set verloren (25-27)... Toch de suikerdip??

De vierde set wisten we het weer op te pakken en met slimme wissels waarbij Ella steeds weer als aanvaller aan het net kwam wisten we de vierde set te winnen met 25-20.

Dit heeft zich doorgezet in de vijfde set, waar wij met 15-13 wonnen. 3-2 winst!!!! Met dit goede gevoel na drie wedstrijden zitten we in een winning streak en zijn we klaar voor onze volgende pot over 2 weken! 

verslag - Lynn de Jong
foto's -  @fabricegonton