Wedstrijdverslag Dames 2 tegen AVV Keistad Dames 2 op 5 december 2022


We speelden gisteren tegen AVV Keistad D2, het team waartegen we onze eerste wedstrijd van het seizoen speelden. Toen verloren we met 1-3, dus we wisten wat ons te doen stond!
In de eerste set konden we niet ons niveau halen dat we afgelopen weken speelden. We waren slordig in de pass en hierdoor kwamen we niet helemaal lekker in ons spel, Keistad wist hier goed gebruik van te maken en zij wonnen deze set met 22-25.
In set 2 wisten we ons spel wat meer te vinden en gingen we de hele set gelijk op met Keistad, hierdoor werd het nog spannend in de slotfase van de set maar na wat mooie passjes, goede setjes en mooi aanvallen wonnen we deze set met 25-23!
Op naar set 3 waar onze vechtlust weer wat verdween en dus Keistad op een voorsprong kwam, door een sterke blokkering van Senna aan het einde van de set kwam deze vechtlust terug en wonnen we met 25-21!
In set 4 maakten we het weer spannend, we gingen weer gelijk op, maar door onder andere mooie blok-, service- en aanvalspunten wonnen we deze set met 25-20. 
Dus een mooie 3-1 winst, net zoals de voetbalmannen!  

Niet ons beste spel gespeeld, maar dat maakt niet uit want we hebben wel weer belangrijke 4 punten in Rijswijk gehouden.

Nu op naar een nieuwe trainingsweek, waar we ons zullen voorbereiden op de uitwedstrijd tegen Irene D1.