Wedstrijdverslag Peelpush Heren1 - Inter Rijswijk Heren 1 16-12-2023

Heren 1 sluit het jaar winnend af

De mannen van heren 1 hebben het jaar winnend af weten te sluiten. Met bijna speels gemak werd tegenstander Peelpush in De Korref, Meijel, in drie sets verslagen 0-3 (17-25, 25-27, 19-25).

Met een kleine selectie spelers reist heren 1 dit weekend af naar Limburg. Een aantal (langdurige) blessures gooit steeds weer roet in het eten. Coach Van Hal heeft vandaag dan ook slechts negen spelers tot zijn beschikking.

Hieronder lees je het wedstrijdverslag van de mannen:

Wij geven in de beginfase twee punten gemakkelijk weg, maar daarna staan we AAN! Peelpush heeft door ons ijzersterke blok geen schijn van kans, de meeste ballen worden aan het net al tegengehouden. Met sterk spel en goed teamwork wordt de voorsprong snel uitgebouwd. Op 17-25 slepen wij set 1 binnen.

Ook in set twee komen we goed uit de startblokken. We lijken wederom op een gemakkelijke setwinst af te stevenen. Na een time-out van Peelpush krijgen we het boven de 20 toch wat lastiger. Coach Van Hal probeert het tij te keren met twee time-outs en een wissel, maar de thuisploeg blijft toch ineens punten scoren. Gelukkig weten wij goed door te pakken en pakken we ook in set twee de winst. 25-27

Set drie… altijd lastig? Of zijn wij niet meer te stoppen? 

De eerste paar punten lijkt Peelpush aansluiting te zoeken, maar het is tevergeefs. Wij liggen op koers voor een gemakkelijke winst en laten ons niet meer tegenhouden. Op 19-25 is de set en daarmee ook de wedstrijd voor ons!

Een heerlijke wedstrijd met een flink gevulde tribune aan onze kant! Met een 0-3 winst op zak, reizen we weer af naar Rijswijk. De 7e plek op de ranglijst is voorlopig even van ons.

In het nieuwe jaar is de eerste wedstrijd op 13 januari om 18:30 uur in de eigen thuis, De Altis.

SA_logo_mail2.png