Wedstrijdverslag Inter Rijswijk Heren 1 - Skunk Heren 1 13-1-2024

Heren 1 start het nieuwe jaar goed

 

Heren 1 heeft het jaar winnend weten te openen. Met maar liefst 3-0 (25-20, 25-20, 25-20) werd Skunk uit Veghel in De Altis in Rijswijk verslagen. 

Tijdens de eerste helft van het seizoen werd de uitwedstrijd tegen Skunk verloren. De messen waren voor deze wedstrijd dus extra scherp geslepen.

 

Coach Van Hal begon de wedstrijd met dezelfde opstellen waar 2023 in Meijel mee afgesloten werd. Op de liberopositie werd er met Tobias begonnen, maar ook Jari was sinds een lange tijd van afwezigheid weer van de partij.

 

De wedstrijd begint in de eerste set voor ons beiden erg moeizaam. Vooral aan de kant van Skunk lijkt men moeite te hebben met de service. Wij weten vanaf de 20 pas echt een gat te slaan en geven de setwinst niet meer uit handen. 25-20

 

In set twee lijken wij op stoom. We pakken een goede voorsprong, maar Skunk weet zich weer terug te vechten. Ook hier weten wij echter weer op het juiste moment gas te geven en de schouders eronder te zetten wat wederom resulteert in setwinst. 25-20

 

In de derde set houden wij vol en lijkt de 3-0 een gelopen koers. Het derdesetsyndroom blijft uit – ondanks dat het nog aardig gelijk op gaat – en de eerste drie punten van het jaar worden binnengesleept!

 

Volgende week spelen we de eerste uitwedstrijd van 2024. We reizen dan af naar Den Dungen voor de wedstrijd tegen Donki Sjot, de nummer 11 op de ranglijst.

SA_logo_mail2.png

Foto's: Fabrice Gonton