Wedstrijdverslag Inter Rijswijk Heren 1 - Spaarnestad Heren 1 op 27-1-2024

Heren 1 met speels gemak langs Spaarnestad

De mannen van heren 1 zijn in 2024 nog steeds ongeslagen. Zaterdagavond werd in eigen huis ook Spaarnestad met speels gemak weer zonder punten naar huis gestuurd. Dit levert de mannen van coach Van Hal voorlopig een 4e plek op de ranglijst op.

De uitwedstrijd tegen Spaarnestad in de eerste helft van het seizoen werd ook door heren 1 gewonnen. Toen wisten de mannen de wedstrijd na een 2-0 achterstand naar eigen hand te draaien en met 2-3 winst weer terug naar huis te rijden.

We lijken in de eerste set erg aan elkaar gewaagd. De stand gaat steeds gelijk op, maar toch weten wij het uiteindelijk boven de 20 af te maken. 25-22.

Het eerste gedeelte van de tweede set blijven we wederop dicht bij elkaar, maar we weten uiteindelijk toch een gat te slaan. Spaarnestad blijft lange tijd achter, waardoor de set een gelopen koers voor ons lijkt. Niets blijkt minder waar. Ze weten toch weer terug te komen tot 21-21. Een wissel op de diagonaal aan onze kant zorgt voor net genoeg afwisseling om de set wederom met 25-22 af te sluiten.

In de derde set willen we het eigenlijk alleen maar snel afmaken. Spaarnestad heeft al opgegeven - of zo lijkt het - het scorebord toont onder andere 7-2, 11-5 en 14-8. Wij sluiten de wedstrijd op 25-19 af en houden ook vandaag weer alle punten in eigen zak!

De mannen mogen een week lang genieten van de 4e plek. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Taurus op het programma. Om 20:00 uur in De Kruisboog in Houten.

SA_logo_mail2.png