Wedstrijdverslag Inter Rijswijk Heren 1 - Volley Lek en IJssel Heren1 21-10-2023

Heren 1 ronde verder in de beker

Voor heren 1 stond er dit weekend geen competitiewedstrijd op het programma, maar de tweede ronde van de beker (de eerste wordt door topdivisieteams niet gespeeld). In sporthal De Boog in Krimpen aan den IJssel boekten de heren met 3-0 een zakelijke overwinning op Volley Lek & IJssel.

Deze ronde van de beker bestond oorspronkelijk uit twee wedstrijden, maar VCN uit Capelle aan den IJssel liet begin deze week al weten niet mee te kunnen doen. Hierdoor bleef er slechts één wedstrijd over.

Met een speler afwezig door ziekte en een andere speler op de bank vanwege een blessure beginnen de mannen aan de wedstrijd tegen tweededivisionist Volley Lek & IJssel. 

De eerste twee sets worden door de mannen van coach Van Hal vrij gemakkelijk afgewerkt en binnen 20 minuten gewonnen (25-16, 25-10). 

De derde set krijgen de heren het in de laatste fase nog even lastig. Deze wordt uiteindelijk echter ook winnend afgesloten (25-15).

Een klinkende 3-0 overwinning binnen het uur zorgt ervoor dat de mannen op 2 december de volgende ronde in de beker mogen spelen.

Volgend weekend staat er weer een reguliere wedstrijd op het programma. De thuiswedstrijd begint om 19:30 uur. Eredivisiedegradant Taurus heren 1 is dan op bezoek in De Altis!

Met vriendelijke groet,


Stephanie van Berkum-Hofs

SA_logo_mail2.png