The Differences drive-in disco

Ben je op zoek naar een leuke DJ voor op je feest?

Kijk dan eens op onze website www.thedifferences.nl.

Wie zijn wij?
The Differences drive-in disco is opgericht in 2012 door 2 vrienden die na een feest vakantie besloten om samen een bedrijf op te starten om zo als DJ aan de slag te gaan. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid qua Dj’s en het aantal opdrachten. Zo draaien we nu op meer dan 100 feesten per jaar. De feesten variëren van kleine verjaardagen tot bruiloften en van bedrijfsfeesten tot eredivisie volleybal bij Inter Rijswijk in Zuid-Holland en omstreken. Graag zorgen wij dan ook voor de muzikale invulling tijdens uw feest.

Muziek
Welke muziek draaien wij? Bij ons bepaalt je zelf welke muziek wij draaien. Wij hebben de muziek van alle jaartallen vanaf de jaren 70 t/m de muziek van deze week in allerlei soorten genres, genoeg dus voor een geslaagd feest. Van te voren is er door jou aan te geven welke muziek je graag zou willen horen en dan houden wij daar rekening mee op de avond. Daarnaast zullen wij wel kijken welke muziek er aanslaat bij de gasten. Beluister ook onze live opgenomen mix op onze soundcloud pagina. Zo krijgt je een goed beeld hoe wij draaien.

Extra mogelijkheden
Wij hebben vele extra mogelijkheden bij onze drive-in om het een nog vetter feest te maken. Denk hierbij o.a. aan dikke lasers, sneeuwmachines en gave CO2 jets. Natuurlijk is alle informatie ook terug te vinden op onze website www.thedifferences.nl.

Fotobooth
Op zoek naar de ultieme aanvulling op uw feest? Kijk dan eens naar onze fotobooth. Wij hebben namelijk naast onze drive-in ook de beschikking over een aantal fotobooths. Met onze fotobooth kunnen uw gasten zelf foto’s maken door een simpele druk op het scherm. Het is ook mogelijk om deze foto’s direct af te laten drukken als aandenken of als bedankje. Voor meer informatie en alle andere mogelijkheden kunt u kijken op www.feestgastenboek.nl.

Heb je interesse om ons te boeken? Neem dan contact met ons op.

Mail: info@thedifferences.nl
Telefoon: 06-41453096 of 06-34481723

Of spreek ons eens aan bij een wedstrijd van Heren 1!

Nieuws

Agenda