Volleybalspeeltuin

Inter-Rijswijk-volleybalspeeltuin-1

Cool Moves Volleybal is een aangepaste vorm van volleybal voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. Er wordt gespeeld op een klein veld in teams van vier kinderen en er zijn zes verschillende spelregelvormen, oplopend in moeilijkheidgraad. Ieder kind kan dus op zijn eigen niveau volleybal leren en doorstromen naar een volgend niveau als hij of zij daar aan toe is. De lagere spelniveaus richten zich op bewegen, gooien en vangen. De hogere niveaus introduceren stapsgewijs de specifieke volleybaltechnieken zoals onderhandse pass, bovenhands spelen en smashen. Daarbij wisselen we steeds techniekoefeningen af met spelletjes en oefenwedstrijden. Veel plezier en natuurlijk veel leren, dat is de bedoeling. Klik hier om een beeld te krijgen van de trainingen van Cool Moves Volleybal bij Inter Rijswijk!

Training

De Cool Movers van Inter Rijswijk trainen elke zaterdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur in de De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, Rijswijk. Bij de trainingen en wedstrijden gebruiken we de speciale spelregels voor kinderen. De Cool Movers spelen geen wekelijkse competitiewedstrijden maar doen mee aan regionale toernooien. Deze vinden plaats op zaterdagen in de regio Haaglanden. De jaarkalender is te vinden op de website van Cool Moves Volley Haaglanden onder Toernooien/Jaarkalender.

Volleybalspeeltuin

Daarnaast willen we ook een volleybalspeeltuin voor kinderen van 4 tot 6 jaar opzettten. Op dit moment hebben we echter door de grote omvang van de vereniging te weinig zaalruimte. 

Interesse of meer informatie?

Geinteresseerd in een kennismaking? Momenteel hebben we een enthousiaste snelgroeiende groep. We hebben nog ruimte in de hal en hopen dat nog veel nieuwe kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar zich bij ons aansluiten. Dus geinteresseerde kinderen zijn van harte welkom om op zaterdagmorgen kennis te komen maken met het spel. Elke nieuwkomer mag drie keer zonder verplichtingen meetrainen. Informatie aan te vragen bij mini@interrijswijk.nl